Öt éves várakozás után a Marvel rajongói végre visszatérhetnek a Pók-univerzumba a Pókember - A pókverzumon át című filmmel. 

A folytatás elődje nem igényel magyarázatot, mivel a Pókember - Irány a Pókverzum nemcsak a nézőket és a kritikusokat bűvölte el, hanem elnyerte a Best Animated Feature díjat is az Oscar-gálán. A "New York egyetlen Pókemberévé" vált Miles Morales (Shameik Moore) neve azóta már ismertté vált. Az első film rajongói izgatottan várták azt a napot, amikor újra láthatják, ahogy a fiatal Miles elmerül a Pók-univerzumban.

A folytatásban Miles nemcsak újra találkozik Gwen Staceyvel (Hailee Steinfeld) és Peter B. Parkerrel (Jake Johnson), hanem egy teljes multiverzális pókember társadalommal is megismerkedik, amit különösen pesszimista Spider-Man 2099 (Oscar Isaac) variáns hozott létre. Habár ennek a titokzatos szervezetnek néhány más variánsát Miles inkább kellemetlenségnek látja, ezeket az aggályokat félre kell tennie, ha szeretné megmenteni a multiverzumot egy teljesen új, rémisztő fenyegetéstől. A hivatalos Sony által közzétett cselekményleírás szerint:

Miles Morales visszatér a Pókverzum Oscar-díjas saga következő fejezetében, a Pókember - A pókverzumon átban. Miután újra találkozik Gwen Staceyvel, Brooklyn teljes munkaidős barátságos szomszédságának Pókembere egy multiverzumon átívelő utazásra indul, ahol egy csapat Pókemberrel találkozik, akiknek a feladata a multiverzum épségének védelme. De amikor a hősök összecsapnak azzal kapcsolatban, hogyan kezeljék az új fenyegetést, Miles szembe kerül a többi Pókemberrel, és újra kell értelmeznie, mit jelent hősnek lenni, hogy megmentse a szeretteit.

A Rotten Tomatoes filmkritikai portálra eddig befutott vélemények alapján a film 95%-os, kiemelkedő értékelést kapott.

Ha szívesen megnéznéd az új Pókember animációt, és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található, “Holn nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintani.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Miles Morales visszatér a Pókverzum-saga következő fejezetében, egy epikus kalandban, amely Brooklyn főállású, barátságos Pókemberét keresztülrepíti a multiverzumonon, hogy... több»