Visszatér a képernyőkre a Star Trek: Discovery csapata.

Úgy tűnik, a Discovery minden évadához egy galaxis rengető kihívás vagy MacGuffin karaktere társul. A 4. évad fő fenyegetése az intelligens életre, ahogyan azt a Föderáció emlegeti, a Sötét Anyag Anomália, más néven a DMA.

Még mindig nem derült ki pontosan, mi is az a DMA, bár tudható, hogy elpusztította Kwejian bolygóját, Book (David Ajala) szülőhelyét. Kiderült az is, hogy a DMA nem természetes jelenség - egy ismeretlen faj által mesterségesen létrehozott dolog, amely fejlettebb, mint amit a Föderációban bárki el tudna képzelni.

A Föderáció és szövetségesei azon vitáznak, mit tegyenek a DMA-val. Az egyik oldal, amelyet Book és Ruon Tarka (Shawn Doyle) képvisel, amellett kardoskodik, hogy a képződményt mindenáron meg kell semmisíteni, míg a másik oldal, amelyet Michael (Sonequa Martin-Green) vezetett, azt javasolja, hogy a DMA-t létrehozó fajjal kellene felvenni a kapcsolatot és remélni, hogy a Kwejianon történt szerencsétlenség, több milliárd ember megölése csak félreértés volt.

A sorozat első 3 évada márciusban került fel a SkyShowtime platformjára. A 4. évad március 22-től nézhető, míg a sorozat ezt követő évada április 5-től látható.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel SkyShowtime előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafab oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti SkyShowtime gombra kattintani.

akció | dráma | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2024.03.22.)

A negyedik évadban a legénység egy hatalmas anomáliával találkozik, aminek mérete eléri az öt fényévet - valamint azzal fenyeget, hogy elpusztítja az életet a galaxisban. több»