A Drámatábor mától elérhető a Telekom Filmpremieren.

Hollywoodban és világszerte volt már arra példa, hogy a rendezők bemutassák a művészet árát és azt, hogy mi szükséges egy mestermű létrehozásához filmen, zenében, vagy bármely más művészeti formában. Az olyan filmek, mint a Mindhalálig zene, az Opening Night és a Frida szomorú portrékat festenek arról, hogyan manifesztálódik a zsenialitás, és hogyan tudja megváltoztatni a művészet a világot. Azonban nem sok film összpontosít arra, hogy a középszerű vagy akár kifejezetten rossz művészet létrehozása milyen káoszt és humort hoz magával. Mindazoknak, akik régóta várták a rossz színház 8 ½-jét, véget ért a várakozás.

A Drámatábor egy kis színházi táborra összpontosít egy észak-új yorki államban, ahol a gyerekek felfedezhetik tehetségüket. Amikor alapítójuk, Joan kómába esik, az ő „kripto-haver” fia, Troy kénytelen fenntartani a helyet és összefogni Amos-szal, Rebecca-Diane-nel és különc csoportjukkal. A filmet Molly Gordon és Nick Lieberman rendezte, Lieberman, Gordon és a Broadway sztárok, Noah Galvin és Ben Platt által írt, legpontosabb és legviccesebb kép egy katasztrofális színházi tábortól.

A Telekom Filmpremier mellett a film a Disney+-on streamelhető.

vígjáték

Egy lepukkant színházi tábor különc munkatársai New York állam északi részén szeretett alapítójuk fiával összefogva próbálják életben tartani a tábort, amikor a nyári... több»