Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Frida
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

valszeg én értékelem túl de valamiért számomra ez a film minden idők egyik legjobbja

 
indingo   2018. 11. 01.

Egy különleges művészt mutat be a film. Jó a stílusa, sok mindent megtudhatunk a festőnő életéről. Hayek remek.


 
dailyfilmsan   2018. 07. 04.

Váltakoznak bennem az érzések de mégis a jobb felé hajlok. Nem ragadott magával a film hangulata. Az életrajzi része oké elég érdekes hogy megnézd, de minden más ami a nézhetőségét szolgálja nekem kicsit fura. A sok zene a fura rajzos átkötések a korszakoknál.

 
Vitya   2015. 05. 03.

Az egyik legjobb életrajzi dráma. Nagyon hiteles színészi alakítás. Igazi megrázó, érzelmekre ható, érdeklődést felkeltő dráma, ami valós történetet mutat be, ezáltal még érdekesebbé válik.

 
petraszab   2019. 04. 27.

Salma Hayek bájos vonásait jól el tudták fedni a maszkmesterek, és helyenként tényleg hasonlított Fridára. A film picit lassú, igazi művészfilm.

 
Gábor Rózsa   2017. 04. 07.

Az életrajzisága miatt már magában érdemes megnézni. Egyébként azok között nem a legjobb alkotás. Sexy, meg művészi meg kalandos de kicsit lapos mégis ezekkel együtt.

 
Manfred   2016. 11. 02.

Nagyon érdekes cselekményű életrajzi dráma, aminek van egy különleges hangulata. Magával ragadó, érzelmileg megfogó film. A színésznő nagyon jól alakítja a karaktert.

Salma Hayek
Salma Hayek
Alfred Molina
Salma Hayek
Salma Hayek
Alfred Molina
Salma Hayek
Alfred Molina
Salma Hayek
Salma Hayek
Alfred Molina
Salma Hayek
Salma Hayek
Ashley Judd
Alfred Molina
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Alfred Molina
Salma Hayek
Salma Hayek
 
Julie Taymor-nak nem volt könnyű dolga, hogy ezt a szabálytalan életet élő asszonyt közelebb hozza a nézőkhöz, de sikerült neki, egyszer mindenképpen érdemes rászánni az időt erre az alkotásra! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.