90% 89 szavazat
Aztán mindennek vége

Aztán mindennek vége

The Last Station
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
22
Szereplők (22)
43
Képek (43)
Videók
2
Érdekességek (2)
4
Díjak (4)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Minden sikeres férfi mögött egy okos nő áll, aki hittel, szeretettel, kitartással egyengeti a férj életútját, megteremti a harmonikus hátteret az alkotói tehetség kiteljesedéséhez, s aki képes akár saját céljairól, vágyairól is lemondani e cél érdekében.
Nincs ez másként Lev… Több


Rendező: Michael Hoffman
Író: Jay Parini
Forgatókönyvíró: Michael Hoffman
Ország: Németország, Egyesült Királyság, Oroszország
Premier (HU): 2012.02.09.
 
2018.05.21 Berto49

legújabb vélemény

Kezdjünk Tolsztojt olvasni

Életrajzi film az orosz irodalom legjelentősebb alakjáról Lev Nyikolajevcs Tolsztojról. Akár így is történhetett volna, mert a főszereplők nagyon hasonlatosak voltak a filmfelvételeken látható alakokhoz. Bár mindenki (Tolsztoj, Szofja grófnő, Bulgako... Teljes kritika

0
 
2015.06.28 Mócii

Többször nézhető film. Tele van érzelemmel! Nekem minden tetszett benne: kiváló rendezés, forgatókönyv és hihetetlenül jó színészek! Én újra és újra megnézem, ha tehetem!

0
 
2015.04.11 Sniper

Nem hiába kapott Helen Mirren és Christopher Plummer is számos jelölést a filmben nyújtott szereplésükért. Kiváló rendezés, izgalmas történet és a két színész-nagyság is vérbeli profizmussal örvendeztette meg a nézőket. Habár valójában maga Tolsztoj ... Több

0
 
2015.08.23 Durran

Kifogástalan rendezés és lebilincselő történet nagy színészekkel a vásznon. Ez egy igazán értékes filmalkotás. Sokat mond a nagy orosz író, Tolsztoj életének utolsó szakaszáról, s Helen Mirren is végre egy hozzá méltó szerepben látható. Nagy ívű film, drámai elemekkel, átérezhető emberi sorsokkal.

0

A film összbevétele 6 616 974 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az életrajzi regények mestere, Jay Parini műve alapján. Szerző: Berto49

#2