Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Manfred   2016. 11. 21.

Egyedi, különleges hangulatú film, ami megfogja a nézőt. Durva és erős érzelmi vonások, hangulatok vannak a filmben és a története is kemény, megfogó. Profik a színészek.

 
czardora   2015. 02. 14.

Csodálatos film ami bemutatja az Alzheimer-kórral küszködők életét, és a híres írónő megpróbáltatásait. Nekünk ezt egyetemi órán mutatták először, nagyon megindító volt.


 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Egyszer megnézhető a film, de nekem óriási csalódás volt. Ritka ratyi film. Azt se tudtam eldönteni, hogy most sírjak vagy nevessek. Az alap ötlet még talán nem is lett volna túl rossz. De ez a színészi játék, nagyon nem tetszett.

 

Ez volt a második alkalom a Titanic óta, hogy ugyanannak a szerepnek a megformálásáért két színészt is Oscar-díjra jelölnek. Kate Winslet mind a két esetben a jelöltek között volt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.