63% 100 szavazat
Kinsey - Mindenki másképp csinálja

Kinsey - Mindenki másképp csinálja

Kinsey
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
5
Érdekességek (5)
4
Díjak (4)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Alfred Kinsey (Liam Neeson) professzor modern szexuális nézeteivel és kísérleteivel felforgatja egész Amerikát. Amikor rájön, hogy meglepő hiányosságok mutatkoznak a szexuális viselkedés tudományos adatait illetően, csapatával kidolgoznak egy olyan kérdezési technikát, amellyel segítenek legyőzni az emberek szégyellőségét, félelmét és bűntudatát, így az interjúalanyok szabadon beszélhetnek saját szexuális élményeikről.

Rendező: Bill Condon
Író: Bill Condon
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2005.05.12.
 
2016.12.14 OrSi

legújabb vélemény

kinsey amolyan igazi tudós alkat volt, amikor a rovarok érdekelték ízekre szedte azokat, hogy meglássa az összefüggéseket, amikor az emberi sajátosságok, akkor pedig belenézett a dolgok sűrűjébe és ízekre szedte a problémáikat, félelmeiket elfojtásaikat, szexből eredő gondjaikat .

0
 
2015.09.05 s0ltau77

Nem maradt meg túlzottan az emlékezetemben a film. Nem is meglepő, hisz eléggé kis bugyuta film volt. Erősen hajazott a zs kategóriás filmekre. A történet egy egyszerű kis tákolmány néhány nem ismert színésszel. Ez nem jött be.

0
 
2016.01.05 jazzy

Nem lehetett egyszerű írni és forgatni sem a témában, de Bill Condon nagyszerűen elbánt vele. A különféle szexuális mumusok, ki nem mondott elfojtások, szorongások megmutatása, filmre vitele ez esetben kiváló forgatókönyvírói bravúrosságról tanúskodik.

0

A film összbevétele 10 214 647 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet 11M $-ból forgatták, 2003 júliusa és 2003 szeptemberre közt. Szerző: dulkap

#2
 

John Lithgow alakítja Kinsey édesapját, annak ellenére, hogy a színész csak 7 évvel idősebb Liam Neeson-nél.Szerző: dulkap

#3
 

Bill Condon meginterjúvolta Dr. Alfred Kinsey több kollégáját is mielőtt elkezdte volna írni a forgatókönyvet. Szerző: dulkap

#4
 

Laura Linney több, mint 9 kilót szedett fel a film kedvéért, amit leginkább fánkokkal ért el. Szerző: dulkap

#5