Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
s0ltau77   2015. 09. 05.

Nem maradt meg túlzottan az emlékezetemben a film. Nem is meglepő, hisz eléggé kis bugyuta film volt. Erősen hajazott a zs kategóriás filmekre. A történet egy egyszerű kis tákolmány néhány nem ismert színésszel. Ez nem jött be.

 
OrSi   2016. 12. 14.

kinsey amolyan igazi tudós alkat volt, amikor a rovarok érdekelték ízekre szedte azokat, hogy meglássa az összefüggéseket, amikor az emberi sajátosságok, akkor pedig belenézett a dolgok sűrűjébe és ízekre szedte a problémáikat, félelmeiket elfojtásaikat, szexből eredő gondjaikat .


 
jazzy   2016. 01. 05.

Nem lehetett egyszerű írni és forgatni sem a témában, de Bill Condon nagyszerűen elbánt vele. A különféle szexuális mumusok, ki nem mondott elfojtások, szorongások megmutatása, filmre vitele ez esetben kiváló forgatókönyvírói bravúrosságról tanúskodik.

A film összbevétele 10 214 647 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 11M $-ból forgatták, 2003 júliusa és 2003 szeptemberre közt.

(dulkap)
 

John Lithgow alakítja Kinsey édesapját, annak ellenére, hogy a színész csak 7 évvel idősebb Liam Neeson-nél.

(dulkap)
 

Bill Condon meginterjúvolta Dr. Alfred Kinsey több kollégáját is mielőtt elkezdte volna írni a forgatókönyvet.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.