Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Jony Crash   2017. 05. 30.

Nekem egy kicsit szokatlan volt látni Stephen Fry-t egy ennyire komoly szerepben, igaz nagyon is megbirkózik a feladattal, és nem is veszi túl merevre a formát. Nagyon tetszett, amit tőle láttam. Ezt a filmet csakis ajánlani tudom, az összes hibájával együtt. :)

 
issue   2016. 12. 15.

Mintha csak ráöntötték volna Stephen Fry-ra ezt a szerepet. Teljesen elhittem, hogy Wild-ot látom. Annak ellenére, hogy a film eléggé vontatott kicsit, a dramaturgia sok helyütt megmosolyogtatóan botladozik, én jól szórakoztam. Kiváló film!

Jude Law
Stephen Fry
Stephen Fry
Jude Law
Michael Sheen
Jennifer Ehle
Jude Law
Jennifer Ehle
Stephen Fry
Jennifer Ehle
Stephen Fry
Stephen Fry
Vanessa Redgrave
Vanessa Redgrave
Tom Wilkinson
Stephen Fry

A film összbevétele 2 157 701 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

Orlando Bloom filmes debütálása.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.