Idén tavasszal debütált a hazai mozikban az Adam Wingard rendezésében készült Godzilla x Kong: Az új birodalom, mától pedig a Telekom FilmPremieren is elérhető.

A történet ismét fordít egyet az eseményeken a 2021-es Godzilla Kong ellen cselekménye után. Az emberiség kénytelen szembenézni, mennyire is sebezhető Godzilla és Kong összecsapása után, így most már az is bizonyos, hogy nem az emberi faj a legerősebb a Földön.

Világunk azonban továbbra is számos titkot és rejtélyt tartogat, a felszín alatt pedig ismét valami fenyegető entitás üti fel a fejét, amellyel szemben az emberiség tehetetlennek érzi magát, így nem marad más választás, minthogy Kong és Godzilla segítségét kérje, de ezúttal lehet, hogy még ők sem képesek megmenteni a bolygót.

Wingard rendezése 558 millió dollárt keresett világszerte, noha ezt a sikert némileg árnyalja, hogy a kritikusok mindössze 54 százalékra értékelték a Rotten Tomatoes portálon. Mindemellett a nézők 91 százalékot adtak rá, a hazai közönség pedig 76 százalékra értékelte a Mafabon.

A film főszerepében Rebecca Hall, Dan Stevens, Brian Tyree Henry, Fala Chen, Rachel House, Alex Ferns, Kaylee Hottle és Mercy Cornwall láthatók. A Godzilla x Kong: Az új birodalom mától tehát PVOD formátumban elérhető a platformon, a mafabos adatlapon található Telekom Filmpremier ikonra kattintva pedig közvetlenül is elérhetitek a platformot.

akció | kaland | sci-fi

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a... több»