Matt Damon a könnyeivel küzdött az 5 perces álló ováció után

Javában zajlik a Cannes-i Filmfesztivál, ahol hosszas kihagyás után ismét a legjelentősebb kortárs filmes alkotásoké a főszerep.

A tegnapi nap folyamán mutatták be Adam Driver és Marion Cotillard főszereplésével az Annette című filmet, amelyet közel 4 perce álló tapssal fogadott a közönség, hasonló fogadtatásban részesült viszont Thomas McCarthy legújabb rendezése, a Stillwater

Matt Damonnal a főszerepben a Stillwater egy édesapa történetét követi, aki elszántan küzd lánya ártatlanságáért, akit Franciaországban gyilkossággal vádolnak meg.

A produkciót szintén 5 perces tapssal fogadott a közönség, Matt Damon pedig könnyeivel küszködve igyekezett fogadni mindazt az elismerést, amelyet e néhány perc alatt kapott. Noha a rendezvény történetében még nem volt rá példa ezúttal maga McCarthy is megszólalt közvetlenül a vetítés után, amelyben megköszönte a rajongók támogatását.

“Rendkívül inspiráló számomra, hogy ilyen nagyszerű közönségnek mutathattam be a filmet egy ilyen ikonikus filmszínházban” - mondta a rendező.

dráma | krimi | thriller

Bill olajfúróként dolgozik, most pedig csupán azért hagyja ott a munkát, hogy Marseille-ben találkozzon lányával, akivel évek óta elhidegült a kapcsolata, a lány azonban... több»