Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

Stillwater - A lányom védelmében (2021)

Stillwater
Filmadatlap
 
33
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Videók (4)

 
Tanovszky   2022. 01. 16.

legújabb vélemény

0
Unalmas családi dráma

Gondolom úgy voltak vele, hogy majd a "sztár" elviszi a hátán a filmet. Vitte is ahogy bírta, nélküle ugyanez a film sehol nem lenne. Ez véletlenül sem krimi, pláne nem thriller. Ez egy sima családi dráma, az unalmasabb fajtából. Nagyon lassú, nagyon hosszú, sok felesleges jelenettel. És persze hamar ki is bújt a szög a zsákból, hogy ez bizony egy közönséges LMBTQ és Antifa érzékenyítő film. Megy benne a leszbihiszti és dráma, meg a rasszistázás. Meg, hogy Trumpra szavaztál-e? Nem? Hú, akkor jó. Aki egy jó thrillert keres, az nyugodtan lapozhat tovább.

 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 11. 14.

2
Aranymálna?

Ez a Matt Damon legsz*rabb filmje. Még hogy magába szippantott. Tömény unalom egy gagyi sztorival. Elvesztegetettem egy csomó időt.

 
Buffy   2021. 08. 20.

2

Remek történet, de kicsit hosszúnak találtam. Egy aránylag rövid cselekményt túlhúztak, ezért helyenként vontatottnak hatott. Mindenestre megéri egy esélyt adni neki.

 
Klauka89   2021. 11. 21.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ma három filmet indítottunk el, ezt bírtuk csak végignézni. Damonnak idegesítő a szikronja, Stohl igen, de valahogy olyan unott, nem nyitja ki rendesen a száját, nem artikulál vagy nem tudom. Furán indul a sztori, végig Marseille-ben játszódik, 6 éve... több»

 
Fikatours_blogger   2021. 12. 09.

1
Szemenszedett valóság

Remekül megformált, erős karakterek, valóságszagú helyszínek a film legfőbb erényei. A drámai hatást nem éreztem átütőnek (egyszer sem esett ki a kezemből a popcorn), ennek ellenére jó a történetvezetés, bár szerintem kicsit hosszúra vágták.

 
philboy   2021. 11. 12.

1

Teljesen magába szippantott a cselekmény, a karakterek nagyon érdekesek és lehet velük azonosulni. Külön kiemelném Matt Damon alakítását. Tudom ajánlani ezt a filmet.

 
Nagyon kevés hiányzott volna ahhoz, hogy úgy beszéljünk róla, ahogyan ma a Spotlightról beszélünk, és értékei a végső kudarctól függetlenül is elvitathatatlanok, de végeredményben leginkább azért érdemes megnézni ezt az alkotást, hogy lássuk, tipikus történetmesélői hibákat egészen atipikus módon is el lehet követni. több»