Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Stillwater - A lányom védelmében (2021)

Stillwater
Filmadatlap
 
33
Szereplők
7
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Galéria (20)

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 05.

legújabb vélemény

4
Egy férfi, aki soha nem adja fel!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tom McCarthy igen autentikus, és izgalmas életpályát tudhat maga mögött. Rengeteg filmben feltűnt már színészként, illetve rendezőként is, sőt, több mint 20 esztendeje ténykedik már a filmes világban. Olyan szuper alkotásokat dirigált, mint Az állomá... teljes kritika»

2
 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 11. 14.

2
Aranymálna?

Ez a Matt Damon legsz*rabb filmje. Még hogy magába szippantott. Tömény unalom egy gagyi sztorival. Elvesztegetettem egy csomó időt.

 
Buffy   2021. 08. 20.

2

Remek történet, de kicsit hosszúnak találtam. Egy aránylag rövid cselekményt túlhúztak, ezért helyenként vontatottnak hatott. Mindenestre megéri egy esélyt adni neki.

 
Klauka89   2021. 11. 21.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ma három filmet indítottunk el, ezt bírtuk csak végignézni. Damonnak idegesítő a szikronja, Stohl igen, de valahogy olyan unott, nem nyitja ki rendesen a száját, nem artikulál vagy nem tudom. Furán indul a sztori, végig Marseille-ben játszódik, 6 éve... több»

 
Fikatours_blogger   2021. 12. 09.

1
Szemenszedett valóság

Remekül megformált, erős karakterek, valóságszagú helyszínek a film legfőbb erényei. A drámai hatást nem éreztem átütőnek (egyszer sem esett ki a kezemből a popcorn), ennek ellenére jó a történetvezetés, bár szerintem kicsit hosszúra vágták.

 
philboy   2021. 11. 12.

1

Teljesen magába szippantott a cselekmény, a karakterek nagyon érdekesek és lehet velük azonosulni. Külön kiemelném Matt Damon alakítását. Tudom ajánlani ezt a filmet.

 
Tanovszky   2022. 01. 16.

0
Unalmas családi dráma

Gondolom úgy voltak vele, hogy majd a "sztár" elviszi a hátán a filmet. Vitte is ahogy bírta, nélküle ugyanez a film sehol nem lenne. Ez véletlenül sem krimi, pláne nem thriller. Ez egy sima családi dráma, az unalmasabb fajtából. Nagyon lassú, nagyon hosszú, sok felesleges jelenettel. És persze hamar ki is bújt a szög a zsákból, hogy ez bizony egy közönséges LMBTQ és Antifa érzékenyítő film. Megy benne a leszbihiszti és dráma, meg a rasszistázás. Meg, hogy Trumpra szavaztál-e? Nem? Hú, akkor jó. Aki egy jó thrillert keres, az nyugodtan lapozhat tovább.

 
Nagyon kevés hiányzott volna ahhoz, hogy úgy beszéljünk róla, ahogyan ma a Spotlightról beszélünk, és értékei a végső kudarctól függetlenül is elvitathatatlanok, de végeredményben leginkább azért érdemes megnézni ezt az alkotást, hogy lássuk, tipikus történetmesélői hibákat egészen atipikus módon is el lehet követni. több»