MAX: Ezeket az új tartalmakat még májusban láthatod

A mai nappal Magyarországon is elindult az HBO Max helyébe lépő Max streaming szolgáltatás.

A MAX streaming szolgáltatásra érkező új tartalmak között szerepel többek között Denis Villeneuve nagysikerű sci-fije, a Dűne: Második rész, mely május 21-én debütál.

Ezen kívül Hörcher Gábor új dokumentumfilmje, az Emma és Eddie: A képen kívül is felkerült a platformra, amely a webkamerás szexből élő házaspár életét mutatja be. Továbbá több MAX Original tartalom is elérhető lesz a következő napokban, mint például A norvég MILF című dramedy, a spanyol Földi pokol: A Veronica-ügy, valamint több dokumentumfilm is, mint például a Cannes a kulisszák mögött (május 23.), a Nasty: A tenisz fenegyereke (május 24.), és az Én vagyok a country: Beyoncé és a nashville-i reneszánsz (május 24.). Jön továbbá Lady Gaga zenés filmje, a Gaga Chromatica Ball (május 26.), valamint a Kalandjaim Supermannel (május 26.) című sorozat második évada.

Május 27-én érkezik a Minden idők legrosszabb expediciója című sorozat, míg május 28-án a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok című true crime dokumentumfilm is bemutatásra kerül.

Az említetteken kívül számos más film és sorozat is elérhető lesz, ezek közé tartozik a Kísértettörténet (május 24.), az Egy jó ember (május 24.) és A közösségi háló (május 24.) is.

De persze ez csak a jéghegy csúcsa, a Maxon ugyanis a mai indulással nagyjából kétszer annyi tartalom érhető el, mint korábban az HBO Maxon.