Ezen a héten érkezik a hazai mozikba Roland Emmerich legújabb filmje, a Moonfall, amelyet eredeti tervek szerint 1200 néző előtt mutattak volna be.

A koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt a Lionsgate azonban 300 főre korlátozta a résztvevők számát, hab a tortán viszont, hogy a premiert egy medencés partival ünnepelte meg a stúdió. A vetítésre a TCL Chinese Theatre-ben került sor, Roland Emmerich pedig azzal az ötlettel állt elő, hogy a bulit saját otthonában tartsák meg.

A partiról egyébként videó is készült, amelyet lentebb meg is tekinthettek, a vendégek listáján Heidi Klum és Karl Glusman nevei szerepeltek.

“Valójában mindig is szerettem volna Halle Berryvel együtt dolgozni, de sosem találtam neki való szerepet, a Moonfall esetében azt mondtam, hogy ezt neki kell megkapnia” - nyilatkozta Emmerich.

A Moonfall február harmadikán érkezik a hazai mozikba.

50 Moonfall  (2022)

akció | fantasy | kaland | katasztrófafilm | sci-fi

Egy titokzatos erő mozdítja ki a Holdat pályájáról, amely végzetes következménnyel járhat az emberi civilizációra nézne. Csupán hetek maradtak hátra, hogy a Föld és a Hold... több»