Bemutatták az idei Annecy Animációs Fesztiválon a hamarosan a hazai mozikban is megjelenő Transformers Egy befejezetlen változatát.

“Nagyon, nagyon izgatott vagyok. Annyi tehetség és nosztalgikus szeretet került ebbe a filmbe” - mondta Josh Cooley rendező, amelyet a THR magazin adott közre. Noha a közönség a vetítésen valóban nem a végleges változatot láthatta a produkcióból, ennek ellenére is hatalmas sikert aratott.

Bár a jelenlévők egyelőre nem árulhattak el részletet Cooley rendezéséről, a közösségi felületeken többen írtak arról, hogy álló ovációval fogadták a filmet, és hogy az új Transformers teljesen más, mint amit eddig megszokhattak a franchise-tól.

Lorenzo di Bonaventura producer ráadásul már most bizakodását fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a jövőben egy trilógiát szeretnének összehozni a történetből. “Úgy fogod látni a Cybertront, ahogy még soha nem láttad, ahogy még soha senki nem látta. Mivel animációs filmet készítünk, így tényleg mindent beleadhatunk. Ha ezt élőszereplősre próbálnánk megcsinálni, valószínűleg egy milliárd dolláros film lenne belőle” - mondta Bonaventura.

A Transformers Egy tehát októberben érkezik a hazai mozikba, az eredeti szinkronszerepekben pedig Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Steve Buscemi, Laurence Fishburne, Jon Hamm és Keegan-Michael Key lesznek hallhatók.

akció | animáció | fantasy | kaland | sci-fi

A történet a Cybertronon játszódik, az Autobotok és az Álcák otthonában, ahol megismerhetjük Optimus fővezér és Megatron kapcsolatát. több»