Austin Butler meglepődött a kaszkadőrök hiányán a Motorosok forgatása során, különösen a veszélyes motoros jeleneteknél.

Az Interview magazinnak Josh Brolin által készített interjúban Butler elmesélte, hogy bivalyerős kétkerekű motorokkal szűk utakon és kukoricamezőkön keresztül száguldott bukósisak nélkül, kiemelve a stáb által vállalt kockázatokat.

„Amikor vagy negyvenen elkezdtünk repeszteni egy keskeny úton, az jutott eszembe, hogy ha egyvalaki bukik, fejre áll az egész társaság, és mehet mindenki a kórházba, jó esetben” - mondta. „Aztán meg ott voltak azok a jelenetek, amikor kukoricaföldön száguldottunk, amilyen gyorsan csak tudtunk, és senkin nem volt bukósisak” - tette hozzá.

A Jeff Nichols rendezésében, Tom Hardy és Norman Reedus főszereplésével készült film egy motoros banda átalakulását mutatja be a 60-as évek középnyugati részén, egy szabadidős közösségből rettegett bűnözői csoporttá.

A Motorosok június 20-tól látható a magyarországi mozikban.

82 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált „The Bikeriders” elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és... több»