Még többet ígér az Amazon sikersorozatának folytatása. Alighogy lezárulta A hatalom gyűrűi második évadának forgatása, máris megerősítették a hírt, hogy már zajlik az előkészületi munka a 3. évad kapcsán.

Ha hihetünk a széria egyik rendezőjének, Charlotte Brandström, úgy az idén nyáron debütáló második évad sokkal sötétebb hangulatú lesz majd. Mindemellett az MGM és az Amazon már megújították a szerződést, amely további folytatásokat ígér. Patrick McKay és JD Payne hároméves szerződést írtak alá, egyben saját produkciós cégüket, a 10:40 PM Productions-t is elindítják.

McKay még tavaly októberben tett olyan ambiciózus kijelentést, hogy a történet előrehaladtával maga a produkció is jobb lesz, és hogy második évad is nagyságrendekkel magasabb színvonalat képvisel majd.

Az Amazon egyébként hatalmas pénzeket fektetett a projektbe, a nézők és a kritikusok fogadtatása pedig meglehetősen vegyes volt az első évad esetében. “Ennek a sorozatnak a készítése hatalmas tanulási tapasztalat volt mindenki számára, aki részt vett benne” - válaszolta McKay arra a kérdésre, milyen tanulságot vontak le a reakciókból az első évad esetében.

A Gyűrűk ura-sorozat - 2. évada egyelőre nem kapott pontos premierdátumot, a hivatalos bejelentésre viszont jó eséllyel nem kell már sokáig várnunk.

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»