Jack Nicholson lánya, Tessa Gourin megnyílt elhidegült édesapjáról, és azt mondta, hogy egyszerűen "nem érdekli", hogy kapcsolata legyen vele.

A 28 éves Gourin 1994-ben született, miután pincérnő édesanyja, Janine összejött a Száll a kakukk fészkére sztárjával, aki ma 85 éves, és állítólag visszavonultan él. Nicholson soha nem ismerte el nyilvánosan, hogy Gourin a lánya, de az apasága "nyílt titoknak" számít Hollywoodban - írja a Daily Beast.

"Anyám már egészen kicsi koromtól kezdve azt mondta, hogy ne mondjam el senkinek, hogy híres apukám van" - mondta Gourin a kiadványnak egy szerdai interjúban - "Tudtam, hogy hatalmas és Warbucks-szintű gazdag apucim van, így az életemet valahogy úgy állítottam be, mint Annie-ét" - mondta a lány.

Gourint - akit régóta Nicholson "törvénytelen" lányaként emlegetnek - édesanyja nevelte fel Manhattan Upper East Side-ján. Magániskolákba járt, amelyeket állítólag szupersztár apja fizetett. De annak ellenére, hogy állítólag anyagi támogatást nyújtott Gourinnak, Nicholson évek óta nem tartotta vele a kapcsolatot.

"Egyedülálló anya nevelt fel, egy igazán intenzív, árnyalt helyzetben" - nyilatkozta Gourin - "Nagyon sz*r véletlenszerű lapokat kaptam az élettől, de nem hagyom, hogy ez tönkretegyen. Sőt, arra fogom használni, hogy ez adjon nekem erőt."

Gourin nem árulta el, mikor beszélt utoljára Nicholsonnal, és bevallotta, hogy "egyáltalán nem ismeri" jól.

"Anyukám azt akarta, hogy legyen kapcsolatom vele, de ő azt mondta, hogy nem érdekli" - jelentette ki.

A The Daily Beast kérdésére, hogy miért volt ez így, Gourin így válaszolt: "Nem hiszem, hogy bárki is konkrét választ adott volna nekem erre a kérdére."

Ugyanakkor hozzátette: "Kialakítottam a saját véleményemet. Ő egy bonyolult ember, és azt hiszem, anyukám a saját démonaival küzd, és a kettő kombinációjával én egyszerűen csak járulékos veszteség voltam".

Annak ellenére, hogy elhidegült Nicholsontól, Gourin azt mondja, örökölte apja néhány tulajdonságát.

"Kib*szottul őrült vagyok" - jelentette ki a lány - "Nem vagyok a józanság mintaképe, és azt hiszem, ez egy kicsit hasonlít apámra, abból, amit olvastam."

A lány osztozik apja színészkedés iránti szeretetében is, és most komolyan a filmiparban szeretne karriert csinálni - annak ellenére, hogy korábban ódzkodott az ötlettől.

"Féltem, hogy az emberek azt gondolják majd, hogy ízléstelen vagyok, vagy hogy az ő sikerét lovagolom meg" - nyilatkozta - "De ez az ember nem akar engem az életében, szóval hogyan használnálhatnám ezt a saját hasznomra?"

Mostanra a feltörekvő színésznő meggondolta magát, és nemrég írt egy esszét a Newsweek számára, melynek címe: "Jack Nicholson lánya vagyok - azt kívánom, bárcsak az emberek Nepo Baby-nek hívhatnának."

"Mivel az apám nélkül nőttem fel, a pálya szélén ültem és frusztráltan figyeltem, ahogy más hírességek gyerekei zökkenőmentesen szerepekhez jutottak vagy hatalmas ügynökségekhez szerződtek" - írta Gourin a cikkben - "Mostanában még jobban frusztrált, hogy szerintem ezek az úgynevezett "nepo-gyerekek" elszalasztották a lehetőséget, és ahelyett, hogy panaszkodnának, vállalnák a helyzetüket és elfogadnák azt."

Nicholsonnak, aki ma már hollywoodi remete, és a 2010-es Honnan tudod? című romkom óta nem szerepelt filmben, legalább öt másik gyermeke van négy különböző nőtől. Számos más utódja is követte őt a színészi pályára. Az 53 éves Caleb Goddard nevű fia az Öt könnyű darab sztárjával, Susan Anspach-csal közös. Nicholson azonban csak 28 éves korában ismerte el nyilvánosan, hogy Caleb az ő fia.