Ezen a héten a végéhez érkezik A mandalori második évada, a Disney-nek pedig már most hatalmas tervei vannak a szériával kapcsolatban.

A rajongók többségében pedig már most felmerült a kérdés, vajon mikor kerül műsorra a folytatás, minderről pedig maga a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy adott némi információt. Ezek alapján a harmadik évadra 2021. karácsonyáig kell majd várnunk, amely 2022-ben folytatódik tovább.

A Disney a második évaddal valójában azonban bebizonyította, hogy ebben az univerumban jóval több potenciál lakozik, mindezt pedig nem is habozik kiépíteni. A számos izgalmas cameo után pedig most már hivatalos Ahsoka Tano is kap egy spinoffot. Jó hír, hogy a karaktert továbbra is Rosario Dawson alakítja majd.

Nem szabad megfeledkeznünk azonban arról sem, hogy érkezik az Obi-Wan Kenobi sorozat is, amelyben Ewan McGregor mellett maga Hayden Christensen is visszatér Darth Vader szerepében.

Hivatalos szinopszist és premierdátumot ugyan egyelőre egyik sorozat sem kapott, a közeljövőben azonban várhatóan jóval több izgalmas hírrel jelentkezhetünk a fentiekkel kapcsolatban.