Premierdátumot kapott a Warner eddigi legsikeresebb képregény adaptációjának folytatása.

Bár a legtöbben arra számítottak, hogy a Wonder Woman 1984 premierdátumának bejelentését a Warner a múlt heti San Diegó-i Comic-Conra tervezik, a rajongók most már elkezdhetik számolni a napokat. A DC Films és a Warner ugyanis hivatalosan is kitűzte a második részpremierjét. Eszerint a film 2019. december 13-én debütál majd a mozikban. A film rendezői székét ismét Patty Jenkins foglalja majd el, de természetesen Gal Gadot és Chris Pine is.

A folytatás történetéről egyelőre nem sokat tudni, a rendezőnő mindössze annyit árult el, hogy  a sztori az 1980-as években játszódik majd.

A Wonder Woman a premierje óta halmozza a rekordokat, melyeket felsorolni is nehéz lenne egy cikk keretein belül, a kiváló kritikai és nézői fogadtatásról nem is beszélve. A film 323 szemlézett cikket követően jelenleg 92 százalékon áll a RottenTomatoes-on, míg összbevételei meghaladják a 781 millió dollárt.

Gal Gadot Wonder Womanjét legközelebb Az Igazság Ligája-ban láthatjuk majd, melyhez a hétvégén futott be a legújabb, rendkívül látványos előzetest. A film november 6-tól látható a hazai mozikban.