A napokban megérkezett A mandalori második évadának előzetese, most pedig arról is hírt kaptunk, miről szól majd a folytatás. Mondjuk a részleteket!

A Disney+ hivatalosan is bejelentette a szinopszist, bár azt előre le kell szögeznünk, hogy a stúdió továbbra is alaposan odafigyel arra, hogy ne áruljon el túl sok mindent az átfogó sztorival kapcsolatban, a trailerrel viszont alaposan sikerült felcsigázni a rajongókat, hiszen már most számos izgalmas kérdést vetett fel a videó, úgy tűnik tehát, hogy a széria készítői élükön Jon Favreau-val és Dave Filonival igazán nagy dobásra készülnek.

“A Mandalori és a gyermek tovább folytatják útjukat, amely során számos ellenséggel kell szembenézniük, ugyanakkor rengeteg szövetségesre tesznek szert. Az éppen összeomló Galaktikus Birodalom zűrzavaros idejében pedig szükségük is lesz barátokra” - olvasható Disney hivatalos összefoglalójában.

Korábban már számos alkalommal felmerült, hogy Rosario Dawson is felbukkan majd a történetben mint a legendás Ahsoka Tano, bár mindez továbbra sem került hivatalosan megerősítésre. Az előzetesben ugyan egy vágás erejéig látható egy titokzatos figura, aki feltehetően jedi lovag lehet, egyelőre azonban csak találgatások övezik, ki is lehet az illető. Ami viszont még izgalmasabb, hogy azzal kapcsolatban is felmerült néhány pletyka, hogy Luke Skywalker is megjelenik majd egy kisebb cameo erejéig.