Bár sokan szeretünk mást gondolni, a kedvenc sztárjaink is ugyanolyan hétköznapi emberek mint mi magunk. Ugyanúgy megvannak a maguk hétköznapi dolgai, esznek, ügyeket intéznek, élik az életüket. És ha úgy hozza a sors, felfújják a leeresztett kereket is.

Mókás video terjed a közösségi médiában. A készítője egy latin származású fiatalember, aki egy csendes estén nem másba botlott bele, mint Mel Gibsonba. A video azzal indul, hogy hősünk bejelenti: épp barátjának, Mel Gibsonnak segít. Majd a kamera odafordul a színészhez, aki láthatóan egy parkolóban épp egy autó jobb első kerekét igyekszik felfújni.

A fiatalember lányos zavarában olyan kérdéseket tesz fel a sztárnak, hogy ő-e egyáltalán Mel Gibson és ő játszott-e annak idején A hazafiban. A színész aztán a rá jellemző lazasággal és humorral reagálta le a helyzetet, holott elég jól lejön a videóból, hogy nincs igazán ínyére a kamerázás.

Amikor azt kérdezik tőle, hogy miért van egyedül, simán visszakérdez, hogy miért, te miért vagy egyedül? Majd hozzáteszi, hogy valójában ő nagyon is szeret egyedül lenni. Amikor pedig a fiatalember arról beszél, hogy mennyire szerencsés, hogy találkozott Mel Gibsonnal, a színész csak annyit kérdez: és mi van, ha épp ki akarja rabolni?

A videóból nem derül ki, hogy Mel Gibson a saját autóján ügyködik vagy esetleg a videót készítő fiatalembernek segédkezik éppen. Akárhogy is, a video vírusként terjed a közösségi médiában és a rajongók nem tudnak betelni a látvánnyal, ahogy kedvencük az egész helyzetet kezeli. Tény, elég laza.

Mel Gibson egyébként az utóbbi években ismét kimondottan aktív, nézd meg a galériánkban, melyek voltak a legutóbbi filmjei, hogy biztosan nem maradj le semmiről.