62 Waldo  (2021)

Úgy tűnik, Mel Gibson ismét a csúcsra ért, A professzor és az őrült idén végre bemutatásra kerül a hazai mozikban is, néhány hét múlva pedig a Last Looks is debütál, amelyhez frissen érkezett egy előzetes.

Tim Kirkby rendezése ráadásul parádés szereposztást ígér, hiszen Gibson filmes partnere ezúttal Charlie Hunnam, a további szerepekben pedig Morena Baccarin, Clancy Brown, Jacob Scipio, Dominic Monaghan, Rupert Friend és Method Man lesznek láthatók.

A Last Looks története szerint Charlie Waldo, Los Angeles-i zsaru maga mögött hagyja az állományt, majd úgy dönt, hogy ezentúl elvonultan él majd az erdő mélyén. A szükség azonban hamar megtalálja hősünke, miután az excentrikus színész, Alistair Pinch feleségét meggyilkolják. Úgy tűnik, hogy Charlie-ra vár az ügy felderítésre, ami persze nem lesz egyszerű, hiszen Pinch az elmúlt évek során rengeteg ellenséget szerzett magának, akik rá akarják kenni az ügyet.

A hazai bemutatóról egyelőre nincsenek bővebb információk, annyi bizonyos azonban, hogy Last Looks 2022. február negyedikétől lesz elérhető digitális hordozon és az online platformokon.