62% 72 szavazat
Waldo

Waldo

Last Looks
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
28
Szereplők (28)
6
Képek (6)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás
Charlie Hunnam
Mel Gibson
Morena Baccarin
Charlie Hunnam
Mel Gibson
Mel Gibson
Charlie Hunnam
Charlie Hunnam

FILMINFÓ

Charlie Waldo volt Los Angeles-i rendőr úgy dönt, hogy leszere, hogy az erdő mélyén éljen egyszerű és magányos életet. Alistair Pinch egy excentrikus színész ügye azonban rövidesen mindent a feje tetejére állít. Amikor Pinch feleségét holtan találják, ő lesz az első… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.12.02.
 
2023.02.04 uniterra

legújabb vélemény

Most ez az izé mi is akart lenni? Végül is nem kötött le, annyi mindent csináltam közben.

0
 
2022.06.28 Fikatours_blogger

Gibson hangja egyre jobb, ahogy öregszik

Nem kertelek, untatott a történet.

0
 
2022.02.24 tamas84

Ez a film rendkívül jól adaptálható sorozat formájában. A karakterek, a különcségeik és a dinamikájuk jól átültethető lenne. Persze a filmmel sincs semmi probléma.

1
 
2022.09.09 4EverAlfa

Gibson miatt megéri

A sztori nem egyedi, szokásos hollywoodi klisék, de Mel Gibson és Charlie Hunnam játéka kiemeli a középszerűségből. Meglepő módon nem találkoztam kötelező érzékenyítéssel.

0
 
2022.11.29 rajdi

Semmi extra

Nem kell komolyan venni a filmet, ahogy a film sem veszi komolyan magát, így egy nem túl bonyolult krimit kapunk, a már jól bejáratott receptek alapján. Még nagy csavarral sem próbáltak megfelelni a kor kihívásainak, de ezért nem is lehet haragudni. Egy simán nézhető, de egyben felejthető alkotás, de nem éreztem úgy, hogy megbántam volna, hogy megnéztem. Néha kell ilyen is.

0
 

Az egyik jelenetben Mel Gibson azt mondja Charlie Hunmannak, hogy ők egy érem két oldala, ellentétek. Ez némileg igaz is, mivel Mel egy amerikai, aki egy angolt játszik, míg Charlie egy angol, aki egy amerikait játszik. Az általánosan elterjedt tévhittel szemben Mel Gibson New Yorkból származik, nem Ausztráliából. Szerző: Hupka Adrián

#1
 

A film eredeti címe Waldo volt, de később átkeresztelték Last Looks-ra. Szerző: Hupka Adrián

#2