76 Aladdin  (2019)

Az utóbbi idők egyik legnagyobb dobásainak számítanak a Disney élőszereplős remake filmjei. Ráadásul úgy tűnik, hogy a stúdió tervei között bőven szerepelnek további klasszikusok újrafeldolgozásai.

Május végén került a mozikba az Aladdin, amely a 183 millió dolláros költségvetéssel szemben közel 819,5 milliós bevételnél tart. Nem nehéz megjósolni tehát, hogy az idén július 18-án mozikba érkező Oroszlánkirály ennek többszörösét hozhatja majd.

Mostanra pedig hivatalossá vált, hogy már javában zajlanak A kis hableány előkészületei. Noha egyelőre nem sokat tudni a filmmel kapcsolatban, annyi bizonyos, hogy az 1989-es meséből jól ismert dalok közül is felcsendül majd néhány.

A szereposztással kapcsolatban pedig máris felmerült Melissa McCarthy neve, aki feltételezhetően Ursulát, a tengeri boszorkány karakterét formálná majd meg. Bár a hír egyelőre nem hivatalos, a Variety magazin értesülései szerint már zajlanak a tárgyalások a színésznő és a stúdió között, a munkálatok pedig várhatóan 2020. áprilisában kezdődnek majd.