Sikkes és nőies stílusáról ismert. Brie Larson most rajongói legnagyobb megdöbbenésére vasárnap egy grunge sminkkel jelent meg instáján. 

A 33 éves Marvel-sztár egy teljes karnyi (pontosabban két karnyi) tetoválást mutatott be, de gyorsan biztosította rajongóit, hogy a minták csak ideiglenesek. A színésznő egy khaki színű melltartóban és farmerben pózolt, felfedve hasizmait és a hasán lévő műtetoválásokat. 

Az Oscar-díjas színésznő ezt a képaláírást fűzte hozzá: "Olyan, mintha még sosem láttál volna ideiglenes tetoválásokat!"

A rajongói azonnal olvadozni kezdtek, és így kommentálták: "BRIE? SORRY? ANYA? BOCSÁNAT'; 'MÉG CSAK NEM IS FIGYELMEZTETTÉL MINKET, HOGY MERÉSZELED'; 'TÉRDEN ÁLLOK'; 'HARMADIK TETOVÁLÁS, 'HELLO' AZ EVANESCENCE-TŐL'. 

"De nem gondoltál arra, hogy állandóvá tedd őket. Kivételesen jól áll neked'; 'A fellángolásnak egy teljesen új szintje van, amiről nem is tudtam, hogy elérhetem, és mégis itt vagyunk.' 

Brie nem magyarázta meg, hogy miért viseli az ideiglenes tetoválásokat, de lehet, hogy a Fast X (más néven Halálos iramban 10) című filmben való közelgő szerepvállalásához van köze.

Az biztos, hogy semmi köze legújabb projektjéhez, a Lessons In Chemistry című, az ötvenes években játszódó Apple TV+ drámához. A műsor Bonnie Garmus azonos című regényén alapul, amely idén áprilisban jelent meg.

Brie Elizabeth Zott - egy feltörekvő tudós - szerepét játssza, aki teherbe esik, és kirúgják az állásából. Ezután egy főzőműsort kezd vezetni, ami nagyon népszerűvé teszi őt a potenciális kérők körében. Eközben Zott országszerte háziasszonyokat tanít a függetlenség értékéről és az élelmiszertudomány fortélyairól.

A Lessons In Chemistry - amelyben a 29 éves Lewis Pullman is szerepel - premierje egyelőre meg nem határozott időpontban, jövőre várható az Apple TV+ streaming szolgáltatáson.