Bár minden esély megvan arra, hogy elkészüljön a Pókember 4, a főszerepet alakító Tom Holland elárulta, mikor valósulhat meg a produkció.

A színész a Critics Choice Association sajtótájékoztatóján elárulta, csak akkor vágnak bele a projektbe, ha az általa alakított karakter a megfelelő történetet kapja meg. “Csak annyit mondhatok, hogy aktívan részt veszünk a beszélgetésekben arról, hogyan nézhetne ki potenciálisan a karakterem negyedik filmben való megjelenése. Hogy megtaláljuk-e a módját annak, hogy igazságot szolgáltassunk a karakternek, az egy másik dolog” - mondta a színész.

“Úgy érzem, hogy nagyon szeretnék vigyázni Pókemberre. "Nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan franchise-on dolgozhattunk, amely minden egyes filmmel egyre jobb lett, amely minden egyes filmmel egyre sikeresebb lett, ami szerintem nagyon ritka, és szeretném megvédeni az örökségét. Szóval, nem fogok még egyet csinálni csak azért, hogy még egyet csináljak. Annak a történetnek ismét meg kell érlelnie a karakter” - tette hozzá Holland.

Kevin Feige az Entertainment Weeklynek februárban adott interjújában elmondta, hogy valójában már megvan a történet, amin dolgozni szeretnének: "Nagy ötleteink vannak hozzá, és az íróink most vetnek tollat a papírra”.

A Pókember 4 forgatókönyvének fejlesztése viszont az elmúlt időszakban az írósztrájk miatt szünetelt, így egyelőre kérdéses, hogy a munkálatok mikor folytatódnak majd.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»