Mi ez az új film, amire Jake Gyllenhaal így kigyúrta magát? (videó)

MMA-harcost alakít Jake Gyllenhaal a Prime Video készülő filmjében, a Road House-ban, a színész testalkata a ráadásul a szakmát is lenyűgözte.

Jake Gyllenhaal számára köztudottan nem okoz gondot, ha fizikailag teljesen át kell alakulnia egy szerep kedvéért, nem volt ez másként a kilencvenes évek kultusz filmjének az Országúti diszkó remake-jének esetében sem.

A színésznek oly mértékben sikerült kigyúrnia magát, hogy az MMA harcművészet szakembereit is sikerült lenyűgöznie a fizikumával. A GQ-nak adott interjúban Fabian Edwards MMA játékvezető reagált a most megjelent képekre, amelyeket fenti galériánkban ti is megtekinthettek.

“Ugyanolyan testalkatom van, mint neki. Nem lehet túl sok tömeged, mert az lelassít. A teste jól formált, látszik rajta, hogy rengeteg munkát fektetett bele. Az ember hisz benne, nem úgy, mint a Creed III-ban, ahol van ez a fickó, aki évekig nem edzett, aki visszatér a ringbe és nyer. Gyllenhaal technikája kiváló” - mondta Edwards.

A Doug Liman rendezésében készülő film további főszerepeiben érkezik Daniela Melchior, Beau Knapp, Travis Van Winkle, Billy Magnussen, Conor McGregor és Arturo Castro, a hivatalos premierről azonban egyelőre nem érkezett bővebb információ.