Mi ez az új Godzilla sorozat a Netflixen? Mától Te is streamelheted!

Mától látható a Netflixen a Godzilla: A kezdetek című animációs sorozat.

A japánokhoz képest egy kis csúszással, de végre hozzánk is megérkezett a Netflixes Godzilla anime sorozat, melynek története 2030-ban veszi fel a fonalat. A sztori főhőse egy mérnök és egy végzős diák, akik felveszik a harcot egy felfoghatatlan erővel, mely el akarja pusztítani a világot. 

A sorozatot a Toho Animation és a Netflix közösen készítette, a hivatalos bejelentésre pedig 2020. októberében került sor. A széria április 1-jén debütált Ázsiában, míg a nemzetközi premiert június 24-re tűzték ki. 

A Godzilla: A kezdetek első szezonja nyolc epizódból áll, melyek az eddig látottak alapján nem csak izgalmas történetet, de egészen lehengerlő látványt is ígérnek. Az alkotók hibrid technológiát használtak a munka során, ötvözve a CGI-t a kézi rajzolással. 

Ha kíváncsi vagy a szériára, de még nem döntöttél, nézd meg az előzetesét idelent, ha pedig belevágnál, látogass el a sorozat mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál. 

akció | animáció | kaland | sci-fi | thriller

Egy titokzatos dal által egy végzős diák és egy mérnök összeállnak, hogy harcoljanak egy elképzelhetetlen erő ellen, ami pusztulást hozhat a világra. több»