A horror műfajban bármi megölhet: egy nadrág (Slaxx), egy paradicsom (A gyilkos paradicsomok támadása), egy autógumi (Rubber), egy óvszer (Kondom des Grauens) vagy akár még egy lajhár is (Állati mészárlás)...!

...és persze, senki sem érezheti magát igazán biztonságban, pláne nem a saját birtokán/otthonában. Az Éjszakai merülés című filmben egy úszómedence kel életre, és változtatja rémálommá a bele merészkedők életét. A most megjelent első trailer igazán ijesztő élményt ígér...

Általában az abszurd gyilkosokkal sokkoló filmek a független filmes szektorból származnak, ahol a feltörekvő rendezők inkább őrült ötletekkel akarnak berobbanni, mint nagy költségvetéssel.Az Éjszakai úszás esetében azonban a műfaj ismert nagyjai állnak a projekt mögött.

A Fűrész és a Démonok között ötletgazdája, James Wan Jason Blummal (a Blumhouse horrorfilmes cég alapítója) együtt áll a projekt mögött!

A rendező a hátborzongató rövidfilmek szakértője, Bryce McGuire ("Every House is Haunted"). Az abszurd mozi sablonja - hogyan is lehetne másképp - a rendező egyik rövidfilmje volt, amelyet kollégájával, Rod Blackhursttel közösen készített. 

A film tartalma a lehető legegyszerűbb: Egy család (köztük a "hamis" Amerika kapitány, Wyatt Russell A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatból)) egy új házba költözik, ahol medence is van. Ám ahelyett, hogy otthon élveznék a frissítő oázist, felfedezik, hogy egy baljós erő látszik életre kelni a medencéjükben...

A film Magyarországon január 4.-én kerül bemutatásra a mozikban!

horror | thriller

Nincs futkosás és ugrálás, az ügyeletes úszómester pedig nincs szolgálatban. Az Atomic Monster és a Blumhouse és a nagysikerű M3GAN alkotói legújabb természetfeletti... több»