Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
52

A gyilkos paradicsomok támadása (1978)

Attack of the Killer Tomatoes!
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2019. 11. 10.

legújabb vélemény

Nem lehet nem 5*-ot adni rá, igazi legenda ez a film, kötelező megnézni legalább egyszer.

 
HercegPeter   2017. 04. 20.

Nem tudom mi vesz rá valakit, hogy egy ilyen filmet elkészítsen. Azt sem tudom, hogy miért néztem meg egyáltalán. Nem mondom, volt benne egy két vicces jelenet, de ez már tényleg túl abszurd film. A gyilkos hódok, megacápák és sharknadók 40 évvel ezelőtti megfelelője ez a film. Sajnos nem elég vicces, pedig paródia akar lenni. Természetesen itt a horror jelzőt idézőjelesen kell érteni. Az a néhány dalszerűség amit közben előadnak, pedig totálisan felesleges. Valószínűleg csak időhúzó feladata van a filmben. Nem azért adok csak egy csillagot mert gyilkos paradicsomokról szól, hanem mert így lett létrehozva. Ha belegondolunk, legtöbb paródia is hülyeség, de az összkép általában nem ennyire silány.


 
TribeBubu   2018. 01. 22.

Egy igazi remekmű, ami bemutatja a GMO-ban rejlő veszélyeket és azt, hogy az ember kreativitására milyen hatással vannak a tudatmódosító szerek :D

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.