Michael Bay kétségtelenül a következő nagy dobására készül a Rohammentővel, amelyhez frissen érkezett egy új előzetes. Öveket becsatolni!

A trailer alapján a Rohammentő mindent hoz majd, amit egy Michael Bay filmtől elvárhatunk majd: száguldás, akció, robbanások…szóval, ennél ütősebb produkciót a legendás rendező már aligha hozhatott volna az idei tavaszra.

A sztori nem is lett túlbonyolítva, egy rosszul elsült balhét után két tolvaj egy mentőautóval próbál meglógni a zsaruk elől. A helyzet azonban egyre kilátástalanabbá válik, így kezdetét veszi egy végeláthatatlan hajsza, a kocsiban ráadásul ott van velük egy mentőorvos és egy súlyosan sérült rendőr is.

A film főszerepeiben  Jake Gyllenhaal és Yahya Abdul-Mateen II párosa lesz látható, a további szerepekben pedig érkezik Eiza González, Garret Dillahunt, Moses Ingram, Colin Woodell és A Martinez. A Rohammentő április hetedikén debütál majd a hazai mozikban.

71 Rohammentő  (2022)

akció | dráma | krimi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Három élet örökre megváltozik egy nap Los Angeles utcáin. Will Sharpnak sürgősen pénzt kell szereznie valahonnét, hogy fedezni tudja felesége kórházi számláit, végső... több»