Michael J. Fox új szőrös barátra lelt, a rajongók pedig máris úgy látják, hogy a jószág egyenesen a Vissza a jövőbe kutyusára hasonlít.

A színész a napokban osztott meg közös fotót az Instagramon az imádnivaló jószággal, akit egyébként Blue-nak nevezett el. “Szia Blue, üdvözöllek az új otthonodban!” - írja Fox a fotó mellett.

A színész rajongói a kommentek között osztották meg gondolataikat a Fox család új tagjáról, valamint a kutya kinézetét Dr. Emmet Brown kutyájához hasonlították a Vissza a jövőbe trilógiából.

“Einstein az időgép segítségével jött vissza” - írja az egyik kommentelő. A képhez Julianne Moore és a Dirty Dancing színésznője, Jennifer Grey is hozzászólt. Foxról egyébként köztudott, hogy hatalmas kutyabarát, előző kedvencét, Gust 2021-ben vesztette el.

“Az ösztönöd, amikor krónikus betegségben szenvedsz, néha az, hogy elszigeteled magad, és a lehető legszűkebbre szabod a világodat, hogy ne kelljen sok mindennel foglalkoznod, de egy kutya kinyitja az embert” - nyilatkozta korábban a színész a CBS-nek.

kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A fiatal Marty McFlynak, mint minden átlagos tinédzsernek, átlagos gondjai vannak a mindennakpokban. Egyvalami azonban megkülönbözteti őt a többiektől. Egyik legjobb barátja, Doki... több»