Michael K. Williams halála: Bűnösnek vallotta magát a díler, akár 40 évet is kaphat

Beismerő vallomást tett az a drogdíler, aki korábban fentanillal kevert heroint adott el Michael K. Williams színésznek.

Mint kiderült Williams halálát nem túladagolás, hanem fentanil, p-fluorofentanil, heroin és kokain együttes hatása által okozott akut mérgezés okozta, ugyanakkor a hatóságok azt is elmondták, hogy a helyszínen más anyagokat is találtak.

A Green Eyes néven ismert Irvin Cartagenára most negyven év börtünbüntetés várhat, mitán szerdán bűnösnek vallotta magát. Az is kiderült, hogy Cartagena és négy másik társa Williams halála után továbbra is árulták a halálos keveréket.

Egy biztonsági kamera felvétele is előkerült, amelyen látható, hogy Williams megvásárolja azt a mennyiségű kábítószert, amely végül a halálához vezetett. A felvételen az is látszik, hogy a színész ugyanazt a ruhát viselte, amelyben végül holtan találtak rá.

Michael K. Williams korábban már megnyílt a kábítószerrel való küzdelmeiről. “Nem a drogok és az alkohol a valódi probléma, azok csupán a tünetei annak. Ezek azok a valódi dolgok, amiért kábulatba esünk és képtelenek vagyunk az élet igazi feltételei szerint élni” - mondta a színész egy terápiás központ, a Body Brokers reklámfilmjében.