Mikortól és hol streamelhető az Örökkévalók?

Mikor lesz elérhető az Örökkévalók a Disney+-on ? És mi a helyzet, ha nincs Disney+ előfizetésed? Kérdések és válaszok idelent.

A Marvel moziverzumának negyedik fázisának harmadik filmjét  csak november 4-én mutatták be a mozikban, és legalább 45 napos színházi exkluzivitás után debütálhat a Disney+ streaming szolgáltatásban. 

Ellentétben a Fekete Özveggyel, amely felár ellenében streamelhető volt a Disney Premier Accessen keresztül ugyanazon a napon, amikor a mozikban is debütált, az Örökkévalók  nem jelent meg digitálisan a Disney+ előfizetői számára, hogy otthon streamelhessék.

LÁTHATÓ AZ ÖRÖKKÉVALÓK A DISNEY+-ON?

A filmet csak mozikban vetítik. A Disney egy minimum  45 napos exkluzív mozis ablakot szánt  az Örökkévalóknak , így a Disney+-on legkorábban 2021. december 20-a körül mutatkozhat be. 

AKKOR TEHÁT MIKORTÓL LESZ LÁTHATÓ?

Bár hivatalosan még nem jelentették be, de úgy fest, a Disney bőven rá fog húzni a 45 napra. A Streaming Guider szerint a film  2022. január 12-én válik elérhetővé a Disney+-on.

MI A HELYZET, HA NINCS DISNEY+-OM?

Az Örökkévalók digitálisan letölthető lesz olyan platformokon, mint az Apple TV és a Prime Video, miután felkerült a Disney+-ra. 

A film közel 220 millió forintos bevételt hozott a hazai mozikban, és csaknem 150 ezren váltottak rá jegyet. A hazai nézők értékelése alapján a film a Magyar Filmadatbázisban 66%-os értékelést tudhat magáénak.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»