A 2015-ben megjelent Jupiter felemelkedése csúnyán elhasalt, a nézők és a kritikusok is elverték rajta a port, ráadásul Channing Tatum, Mila Kunis és Eddie Redmayne színészi renoméján is hatalmas csorba esett a szerepvállalásuk miatt.

Lily és Lana Wachowski rendezése gyakorlatilag nevetség tárgyává vált, a 150 millió dolláros költségvetéssel szemben pedig mindössze 50 millió dollárt hozott a konyhára, most viszont arra is fény derült, hogy a költségvetést alaposan megvágták, így a rendezőpáros igencsak lehetetlen helyzetbe került.

Mindezt maga Mila Kunis árulta el a Happy Sad Confused című podcastben, ez a döntés pedig nem is a legjobbkor született: “Mikor tudtuk, hogy? Mielőtt elkezdtük volna a gyártást, mert a produkciónkra szánt pénzt a felére csökkentették. Az eredeti költségvetés kétszer annyi volt, sokkal több pénzből pedig sokkal több mindent lehet kihozni. Az ilyen típusú forgatókönyvek nagyon jó történettel, ugyanakkor más rendkívüli dolgokkal rendelkeznek.”

Channing Tatum a Variety magazinnak adott korábbi interjújában elmondta, hogy a Jupiter felemelkedésének forgatása valóságos rémálom volt már a kezdetektől fogva. “Ez egy mellőzött film volt. Mindannyian ott voltunk hét hónapig és keményen dolgoztunk. Nagyon durva volt az egész” - mondta a színész.

“Megnyertem érte az év legrosszabb alakításáért járó díjat. Szóval igen, elég rossz alakítás volt részemről” - mondta a GQ magazinnak még 2018-ban Eddie Redmayne a filmben vállalt szerepével kapcsolatban.

akció | kaland | sci-fi

Jupiter Jones (Mila Kunis) születésekor a jelek azt mutatták, nagy jövő áll előtte. A lány hiába várja a jóslat beteljesedését, semmi nem történik, vécéket takarítva... több»