Minden idők egyik legsikeresebb sorozata, jön a 21. évad

A 2005-ben debütált A Grace klinika mérföldkőhöz érkezett a huszadik évaddal, ráadásul már az is biztosra vehető, hogy további folytatást kap a széria.

Joanna Kerns és Jeannot Szwarc sorozata épp 2019-ben vált az ABC leghosszabb ideig futó tévés produkciójává, ezzel pedig azt is be tudta bizonyítani, hogy az elmúlt években mindig meg tudott újulni, hogy képes újra feltalálni magát és releváns maradni.

“A sorozat rajongóinak hűsége és szeretete egy történelmi 21. évadba repített minket, és nem is lehetnék hálásabb. Meg Marinis történetmesélése olyan ajándék, amely továbbra is lendületben tartja a sorozatot, lenyűgöző és élő, és alig várom, hogy lássam, mit tartogat a következő évadra” - nyilatkozta Shonda Rhimes, a sorozat új showrunnere.

“Még mindig vannak történeteink. Óriási támogatást kapunk a stúdiótól, a hálózattól és a Shondalandtól. Szóval addig folytatom, amíg nem mondják, hogy tegyem le a tollat” - tette hozzá Meg Marinis, a széria társalkotója.

dráma | romantikus

Hat hónappal később. A gyakornokok új csapata kezdi meg a kórházban a képzést, miközben visszatérnek a régi ismerős arcok is. több»