Minden igaz, amit Keanu Reevesről hallottunk

Keanu Reeves sokadik virágkorát éli ezekben az években Hollywoodban. A sztárról általában csak szépet és jót lehetett hallani, de a rajongók hajlamosan szándékosan keresni a hibát a hírességekben. Nyilván a sztárok is csak emberek, és nekik is vannak hibáik, de most egy bennfentes erősítette meg a híreket: Keanu Reeves tényleg a legjobb fickó a világon.

Egészen pontosan Jeremy Fry kaszkadőr mesélt a színésszel kapcsolatos élményeiről egy interjú során. Fry egyike a legkeresettebb kaszkadőröknek Hollywoodban, aki többek közt Tom Feltonnal, Ryan Goslinggal és Bradley Cooperrel is dolgozott már együtt. És persze Keanu Reevesszel is. Utóbbi kapcsán pedig csak és kizárólag jókat tudott mondani.

Jeremy Fry elmondása szerint Reeves egyike a legönzetlenebb, legadakozóbb embereknek a világon. Történt egyszer, hogy a motorozás szépségeiről beszélgettek, erre a színész előállt azzal az ötlettel, hogy két napra kibéreli a híres kaliforniai versenypályát, a Laguna Secát. Így is tett, és meghívta nagyjából nyolcvan ismerősét, hogy töltsék ott azt a két napot. Mindent a színész fizetett, ő gondoskodott a vendégek elszállásolásáról szállodákban, ő intézte a reggelit, ebédet és vacsorát. És nem csak a saját ismerőseit hívta meg, de többek közt megengedte, hogy Jeremy Fry az öccsét is elhozza magával.

Emellett a forgatásokon is az egyik legjobb partner, de nem csak a kaszkadőrök számára. Mindig, mindenkihez van egy-két jó szava. Amikor pedig a munkáról van szó, fáradhatatlan, ugyanakkor nem önfejű. Nem erőlteti, hogy ő maga csináljon meg minden mutatványt, a döntést mindig a rendezőkre bízza. Ha azok úgy ítélik meg, hogy ő is képes egy-egy jelenetet teljesíteni, akkor viszont teljes erőbedobással dolgozik.

A színész új filmje, a John Wick 4 jövőre a mozikban.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»