Tragikus hirtelenséggel elhunyt Logan Williams, aki a CW Flash - A Villám című sorozatában Barry Allen gyerekkori énjét alakította.

Minderről a The Hollywood Reporter magazin számolt be hivatalosan, noha a halál okát és körülményeit egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A család tagjai teljesen összetörtek, ők maguk pedig nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

A fiatal színész 2014 és 2016 között alakította Barry Allent a sorozatban. A hírre a sorozatbeli kollégája, Grant Gust egy posztban reagált az Instagramon:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just hearing the devastating news that Logan Williams has passed away suddenly. This picture was early in the filming of The Flash pilot episode back in 2014. I was so impressed by not only Logan’s talent but his professionalism on set. My thoughts and prayers will be with him and his family during what is I’m sure an unimaginably difficult time for them. Please keep Logan and his family in your thoughts and prayers during what has been a strange and trying time for us all. Sending love to everyone. ❤️

Grant Gustin (@grantgust) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2020, időpont: 1:16 (PDT időzóna szerint)

“Most szembesültem a hírrel, hogy Logant váratlanul elvesztettük. Mindig is lenyűgözött a tehetsége és a profizmusa, amelyet a közös munka során ismerhettem meg. Imádkozom érte és a családjáért, akik elképzelhetetlenül nehéz időszak előtt állnak most.”

Logan Williams 16 éves volt. Nyugodjék békében.