Mit tudunk Johnny Depp legújabb filmjéről?

A Johnny Depp vs Amber Heard per nyertese Depp lett, aki így – minden jel szerint – visszakapja, de legalábbis újraépítheti karrierjét. Lássuk, mit tudunk eddig a színész visszatéréséről!

Johnny Depp – pere utáni - első filmje úgy néz ki, hogy a 'Jeanne du Barry' lesz, ami egy francia történelmi dráma, melynek forgatása sajnos igen lassan halad. Egyelőre úgy tűnik, időbe telik majd, míg Hollywood ikonikus arca visszakapja helyét az A kategóriás mozisztárok között, ugyanakkor azt rebesgetik, neki mindenképp könnyebb dolga lesz, mint exfeleségének.

Depp az IMDb-profilja szerint XV. Lajos király szerepét játssza a Jeanne du Barry című francia filmben, ami egy parasztasszony történetét meséli el, aki addig emelkedik az udvarban, míg végül a francia király szeretőjévé válik.

A címszerepben Maïwenn  (Az ötödik elem dívája), mellette pedig Louis Garrel, Pierre Richard és Noémie Lvovsky lesznek láthatók. A filmet maga Maïwenn rendezi, a produkciót a Why Not Productions finanszírozza, akik azon vannak, hogy forgalmazót találjanak neki. A kis szereplőgárda és a gyér információ tehát nem véletlen. A film egyelőre előkészületi stádiumban van, megjelenési dátumáról még semmit sem tudni. Depp már leszerződött, ez biztos és az is tudható már, hogy az alkotás a 2022-es cannes-i filmfesztiválon kerül piacra.

Depp legutóbbi projektje a 'Puffins Impossible' című tévésorozat volt, így amíg a Jeanne du Barry nem készül el, addig a rajongóknak be kell érniük azzal, hogy kis képernyőn láthatják kedvencüket. A színész legutóbbi nagyjátékfilmje a 2020-as Minamata, és az utolsó filmje, amely jól teljesített a kasszáknál, a 2018-as Legendás állatok - Grindelwald bűntettei volt.

családi | fantasy | kaland

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 története 1927-ben veszi majd fel a fonalat, néhány hónappal azt követően, hogy sikerült foglyul ejtenie a sötét varázslót, Gellert... több»