Morgan Freeman csatlakozott a Gunner című akciófilm szereplőgárdájához, melynek főszereplője Luke Hemsworth (galériánkban), Chris Hemsworth bátyja.

A Gunner egy kemény akcióthrillernek ígérkezik, amelyet a műfajra specializálódott Dimitri Logothetis rendez, olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Kickboxer: A bosszú ereje és a Nicolas Cage főszereplésével készült Jiu Jitsu (előzetes idelent). A forgatókönyvért Gary Scott Thompson felel, aki többek között a Halálos iramban franchise elindításán is dolgozott.

A film főhőse a különleges erők veteránja, Lee Gunner (Hemsworth). A férfi elviszi a két fiát horgászni, hogy helyreállítsa megromlott családi kapcsolatait. Azonban a fiúk egy börtönben ülő gengszter (Freeman) által szervezett drogcsempész-akció kellős közepén találják magukat, melynek során túszul ejti őket.

A film forgatása tavasszal kezdődik Alabamában.

akció | sci-fi

Jake Barnes háborús hős és jiu jitsu mester nem hajlandó felvenni a harcot a megszálló földönkívüliek vezérével, Braxszal szemben. A férfi azonban nem kerülheti el a sorsát,... több»