Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Bizsu82   2019. 07. 09.

legújabb vélemény

Számomra egy egyszer nézhető akciófilm kategória ez. Vannak benne jó jelenetek, de összességében untatott és egysíkúnak éreztem. Akciójelenetek átlagosak, középszerű film.

 
HETEDIK   2017. 12. 05.

Vérgyenge. Hol van Bautista attól a Tong Po-tól, aki rugdosta a támoszlopról a vakolatot? Hol van ez a sótlan senki Van Damme 89-es karakterétől? A dögös Gina is kevés szerepet kapott, a kiképzés az eredeti változathoz képest nevetséges, bár Van Damme azért még mindig tud verekedni.... A végső csata meg egyszerűen szánalmas. Legalább százszor kap KO-t a főszereplő, de ő a végén mégis győz....sőt még kardoznak is. Szóval, egy gyenge B mozi jól csengő nevekkel.


 
olgaasFug   2016. 08. 12.

Jó volt, nekem tetszett. Lehetett volna benne több akció és csihi-puhi, de végülis élveztem.

 
Hitman   2016. 07. 19.

Jó volt ismét a vásznon látni Jean Claude-ot. Hozta a formáját és hihetetlen, hogy még mindig ennyire jól nyomja ezeket a rúgásos karatefigurákat. Behalok. A film maga nem rossz, de az 1989-es verziót én jobban csipáztam. Ez egy kissé feltuningolt verzió, s aki látta az eredetit nehezen tud elvonatkoztatni.

 
spyro74   2016. 07. 07.

Meg sem közelíti az igazi Jean-Claude filmeket. Olyan, mintha az egész róla kialakult képnek ez csak az árnyéka volna. Nem is értem mi szükség volt erre a remake-re?

Dave Bautista
Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme
Alain Moussi
Dave Bautista
Dave Bautista
 
Az új Kickboxer messze nem egy hibátlan alkotás képét mutatta - nyilván a régi sem - mégis a szórakoztató bunyós filmek táborát erősíti. Van Damme rajongóknak kötelező, a bunyós filmek szerelmeseinek pedig erősen ajánlott az új Tong Po elleni móka. 7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.