Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75

Vitathatatlan 4. (2016)

Boyka: Undisputed IV
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Alon Aboutboul
Teodora Duhovnikova
Martyn Ford
Scott Adkins
 
Norbert93   2019. 02. 11.

legújabb vélemény

Annak ellenére, hogy eleve B kategoriás filmnek készült és legfőbb ismérvei a szériának a látványosra megkoreografált harci jelenetek egy egész korrekt, de végtelenül egyszerű és valamilyen szinten sablonos, ám összképben mégis talpraesett filmet kaptunk. Bár igazi riválisa nincs a főszereplőnek, azt a kis minimális feszültséget és versenyszellemet is megtartja a végéig és nem akar többnek látszani annál, mint amilyennek megszerettük Yuri Boyka karakterét.

 
Deku   2017. 10. 25.

Nem is vesztegetném a szavakat, ez a film úgy jó ahogy van. Egyszerűen szerethető lett a film, imádnivaló karakterek, fantasztikus látványvilág és persze a zenék is igazán teli találatok.


 
Kaslerka   2017. 04. 13.

Ez a film még mindig a legjobb verekedős sorozat. Adkins eszméletlen jól verekszik ezekben a filmekben. Azért írom, hogy ezekben, mert sok verekedős filmje van, de azokban valahogy a koreográfus nincs a helyzet magaslatán. Ez a VEREKEDŐS film. Jöhet az 5.-ik!!!

 
Kyuuseishu   2017. 04. 12.

Hihetetlen, hogy Scott Adkins 7 év után még mindig ugyanolyan hitelesen formálja meg a legyőzhetetlen Yuri Boyka karakterét. A sztorira vagy a karakterrajzokra sok szót nem érdemes fecsérelni, viszont nincs semmi kirívóan zavaró a filmben és a harcjeleneteknél önkéltelenül is muszáj ráfeszíteni. Nálam ebben a műfajban erős 85-öt ér.

 
Pumpu   2016. 10. 18.

Jók a küzdős jelenetek. A főszereplő csávó tűnik irtóra nem a szerepébe illőnek. És egyáltalán, az összes szereplő mehetett volna inkább máshová a forgatás alatt...hehe

 

Tim Man második alkalommal dolgozott együtt a főszereplő Scott Adkins-szel. Man koreografálta a Ninja 2: A bosszú árnyéka akciójeleneteit. A Boyka: Undisputed-ben is ezt a feladatot látta el.

(hp)
 

A film forgatása 2015. júniusában kezdődött meg Bulgáriában, és július 31-én ért véget.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.