Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Vitathatatlan 4. (2016)

Boyka: Undisputed IV
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

Nem is vesztegetném a szavakat, ez a film úgy jó ahogy van. Egyszerűen szerethető lett a film, imádnivaló karakterek, fantasztikus látványvilág és persze a zenék is igazán teli találatok.

 
Kaslerka   2017. 04. 13.

Ez a film még mindig a legjobb verekedős sorozat. Adkins eszméletlen jól verekszik ezekben a filmekben. Azért írom, hogy ezekben, mert sok verekedős filmje van, de azokban valahogy a koreográfus nincs a helyzet magaslatán. Ez a VEREKEDŐS film. Jöhet az 5.-ik!!!


 
Kyuuseishu   2017. 04. 12.

Hihetetlen, hogy Scott Adkins 7 év után még mindig ugyanolyan hitelesen formálja meg a legyőzhetetlen Yuri Boyka karakterét. A sztorira vagy a karakterrajzokra sok szót nem érdemes fecsérelni, viszont nincs semmi kirívóan zavaró a filmben és a harcjeleneteknél önkéltelenül is muszáj ráfeszíteni. Nálam ebben a műfajban erős 85-öt ér.

 
Pumpu   2016. 10. 18.

Jók a küzdős jelenetek. A főszereplő csávó tűnik irtóra nem a szerepébe illőnek. És egyáltalán, az összes szereplő mehetett volna inkább máshová a forgatás alatt...hehe

 
radion93   2016. 10. 19.

Pumpu ! Mielőtt a főszereplőt kritizálod... Nézz utánna, hogy ő kicsoda. Gondolom akkor az előző részeket nem láttad :)

Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Alon Aboutboul
Teodora Duhovnikova
Martyn Ford
Scott Adkins
 

Tim Man második alkalommal dolgozott együtt a főszereplő Scott Adkins-szel. Man koreografálta a Ninja 2: A bosszú árnyéka akciójeleneteit. A Boyka: Undisputed-ben is ezt a feladatot látta el.

(hp)
 

A film forgatása 2015. júniusában kezdődött meg Bulgáriában, és július 31-én ért véget.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.