Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

Van Damme,és a pörgő rúgás!Fiatalkori nagy kedvencem mára már azért elég erősen megkopott ! Persze ez még a jobbik mozijai közé tartozott!A bunyók jók benne !

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

Remek alakítás Van D-tól Azt hiszem ezzela filmmel futott be. Nekem ez a filmje volt a mérföldkő. remek film csak ajánlani tudom mindenkinek :)


 
NGN   2020. 01. 17.

Egy újabb mestermű a színészlegendától. Jók a harcok benne és Tong Po is nagyon kemény ellenfél. Nincs túlfilozofálva a film, de szórakoztató és ez a lényeg. A legjobb filmes korszakból jött.

 
Niki18   2015. 10. 31.

ezt nagyon imádom. Már nem is tudom hányszor néztem meg. Van damme filmeket amúgy is nagyon szeretem. Nagyon jó a története és mindvégig nagyon élvezetes a film. Várom a rebootot

 
Norbert93   2019. 03. 08.

Chuck Norris elmehet a....

Ez olyan klasszikus és macho-szagú hatásvadász bunyósfilm a 80as évekből, hogy gyenge története és bugyuta párbeszédei ellenére is 5*ot adok neki! Régen mindenki Van Damma akart lenni, mindenki pörgőt akart rúgni és bomba nőkkel flangálni meg ázsiai harcművészeket alázni.

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme
 
Még mindig nem tudom feldolgozni az Expendables-franchise-t övező (de szerencsére már egyre inkább lecsengő) nosztalgiasznobizmust, de arra jutottam, talán ezek az emberek ha mostanában nem is, de egykor tényleg olyan darabokat tettek le az asztalra, amelyek milliókat nyűgöztek le. több»

A film összbevétele 14 697 005 dollár volt (imdb.com).

 

Dennis Alexio, aki Eric Sloane-t alakítja valójában nehézsúlyú kickbox bajnok, aki számos címet szerzett.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.