Chris Hemsworth (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a Hot Wings 24. évadának premierjében beszélt karrierje különböző aspektusairól, többek között az akciófilmes kaszkadőrmutatványokról, a Marvel képregényes univerzumban betöltött szerepéről, a szörfözés iránti szenvedélyéről és kedvenc akciófilmjeiről.

Az epizódok, melyekben a sztárok egyre csípősebb szószokkal nyaokon öntött csirkeszárnyakat falatoznak az intejú közben, csütörtökönként, ET 11 órakor kerülnek adásba a First We Feast YouTube-csatornán.

Hemsworth beszélt a gonosztevő szerepében rejlő kreatív szabadságról, ahogy azt a Furiosában is láthattuk, és megjegyezte, hogy a hős szerepekhez képest gonosztevőként nincsenek korlátok. Arról is beszélt, hogy a bonyolult harcjelenetek forgatásához milyen alapos felkészülésre van szükség, kiemelve a biztonságot és a próbák szükségességét..

A Mad Max: A harag útja című filmre reflektálva Hemsworth felidézte, hogy teljesen magával ragadta a film, míg kedvenc akciófilmjeinek a Kickboxer - Vérbosszú Bangkokbant és a Véres játékot tartja.

A színész új filmje, a Furiosa: Történet a Mad Maxből már a hazai mozikban.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon... több»