Multitasking? Amber Heard csecsemővel a kezében súlyzózik (fotó)

Az elmúlt hónapok során Amber Heard nevéhez enyhén szólva is párosult némi negatív felhang, úgy tűnik azonban, hogy a színésznő gőzerővel dolgozik azon, hogy javítson a renoméján.

Valószínűleg sokan vártak is arra, hogy egy kicsit más oldaláról is megishermessék a színésznőt, miután Johnny Depptől történő válópere során hatalmas botrány robbant ki körülötte. Igencsak nehéz helyzetben találta magát az, aki állást kívánt foglalni az ügyben, tekintve, hogy egyre kínosabb bizonyítékok kerültek nyilvánosságra, amelyek persze egyre rosszabb fényt vetettek Amber Heardre.

A helyzet odáig fajult, hogy Johnny Depp rajongói petíciót indítottak, amelyben a követelték, hogy a Warner Bros. menessze a színésznőt az Aquaman 2-től. A szóban forgó petíciót ugyan közel 1,9 millióan alá is írták, úgy tűnik azonban, hogy a stúdió ennek egyáltalán nem kíván eleget tenni, néhány friss pletyka szerint ráadásul Mera karaktere önálló sorozatot kap az HBO Maxon.

Sőt, Amber Heard gőzerővel készül Mera szerepére, minderről pedig egy fotót is megosztott hivatalos Instagram profilján, amint épp keményen súlyzózik, a másik karján pedig kislányát dajkálja. “Multitasking anyuka” - írja Heard.

James Wan rendezésében készülő Aquaman 2 egyébként már gőzerővel forog, a film bemutatójára viszont egyelőre 2022. decemberéig kell várniuk a rajongóknak.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés