Nagy dobásra készül a Marvel

A végéhez közeledik az MCU negyedik fázisa, amellyel kapcsolatban maga Kevin Feige árult el egy izgalmas részletet.

A Marvel producere a Total Filmnek adott interjúban beszélt arról, hogy rövidesen teljesen nyilvánvalóvá válik, milyen irányba is tart a franchise következő felvonása. “Az elkövetkező hónapokban egy kicsit közvetlenebbek leszünk azzal kapcsolatban, hogy meghatározzuk a ezt tervet, így a közönség, aki látni akarja a nagyobb képet, egy icipicit, icipicit többet is láthat majd mindebből” - jegyezte meg Feige.

A stúdió két nagy dobásra készül az előttünk álló időszakban: július hetedikén érkezik a hazai mozikba is a Taika Waititi rendezésében készült Szerelem és mennydörgés, szeptember 9-11. között pedig megrendezésre kerül az idei D23 Expo, és persze a Marvel ebben az évben sem hiányzik majd a  San Diegó-i Comic-Conról sem.

Számos találgatás merült fel már most a franchise rajongói részéről, többen úgy gondolják ugyanis, hogy a folytatások szorosan kapcsolódnak majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában történéseihez, amelyek a korábban megjelent Secret Wars című kiadványok alapján készülnek.

A 12 részből álló Secret Wars képregények középpontjában a Bosszúállók, az X-Menek, Pókember, a Fantasztikus Négyes és Deadpool állnak. A sztori a nyolcvanas években játszódik, ezzel kapcsolatban pedig maga Anthony Russo is csak annyit mondott, hogy már korábban is hatalmas inspirációt jelentett a számára.

“Ez lenne a legnagyobb film, amit csak el tudsz képzelni, szóval ez az, ami igazán izgat minket a történetben - az ambíciója még nagyobb, mint a Végtelen Saga ambíciója” - nyilatkozta korábban Russo.