Mielőtt bárki azt gondolta volna, hogy A holnap háborúja véget ért, azok számára van egy jó hírünk: elkészül a folytatás!

Chris McKay rendezését a kritikusok gyomra nehezen vette be, a szakma gyakorlatilag elverte a port a produkción, mindez azonban enyhén szólva sem szabott gátat annak, hogy az idei év legnépszerűbb streamelt sci-fije legyen. Mindezt maga  Chris Pratt közölte a rajongókkal egy instavideóban, egyúttal pedig megköszönte mindenkinek a támogatást.

Úgy tűnik, hogy csupán “ennyi” kellett, hogy a folytatás zöld utat kapjon, hiszen a Deadline magazin legfrissebb értesülései szerint az eredeti stábbal és kreatív csapattal készül el a második rész, McKay mellett tehát ott van a fedélzeten Zach Dean forgatókönyvíró, a színészek közül pedig J.K. Simmons, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Mary Lynn Rajskub, Sam Richardson és Keith Powers is.

Persze egyelőre nem ismert a második felvonás szinopszisa, néhányan azonban már most összetett kézzel izgulnak azon, hogy az alkotók egyszerűen csak ne “The 2morrow War” címmel jelentessék meg a produkciót.

A holnap háborúja már elérhető az Amazon Prime Video műsorkínálatában, az előzetest pedig mindenképpen érdemes csekkolni!