Ridley Scott enyhén szólva sem készül szabadságra menni, a Gladiátor 2 mellett ugyanis a legendás rendező gőzerővel dolgozik a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Napóleon című filmen, amelyhez be is futott az előzetes.

Ami már alapból jó hír, hogy az Apple Studios égisze alatt készülő produkció valószínűleg nem csak a streamingszolgáltatónál lesz elérhető, hanem a hazai mozik is bemutatják még az idén ősszel.

Kétségtelen, hogy ez az év egyik legjobban várt filmje, amely ráadásul 157 perces játékidőt kapott, az pedig már csak hab a tortán, hogy a további főszerepekben érkezik Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Ludivine Sagnier, Alfredo Tavares, Paul O'Kelly, Ben Miles és Ian McNeice.

A film cselekménye nemcsak Napóleon felemelkedésére, híres és sorsdöntő csatáira, a hadviselésben mutatott taktikai zsenialitására és hatalmas ambícióira koncentrál, hanem szerelmével, Josephine császárnővel (Vanessa Kirby) való bonyoltult kapcsolatára is.

Nem is szeretnénk tovább húzni az időt, csekkoljátok az előzetes lentebb!

64 Napóleon  (2023)

akció | dráma | életrajzi | háborús | történelmi

Miközben a szívós és rátermett francia hadseregparancsnok, Bonaparte Napóleon (Joaquin Phoenix) gyakorlatilag pillanatok alatt Franciaország császárává emelkedik, egyúttal... több»