Natalie Portman elszólta magát az új Thorról?

Idén jóval lassabban őrölnek Hollywood malmai, mint általában szoktak, de érdekes hírekből így sincs hiány. Most például a készülő, és a tervek szerint 2022-ben mozikba kerülő Thor: Szerelem és mennydörgés került szóba, amelynek várható cselekményét régóta találgatják a rajongók. Könnyen lehet, hogy az egyik főszereplő, Natalie Portman elszólta magát.

Mint ismert, Natalie Portman karaktere, Jane Foster fontos szerepet játszott az első két Thor moziban, hiszen ő képviselte a film romantikus oldalát. Igen ám, csakhogy a rajongók nem igazán voltak megelégedve vele, így a későbbi filmekből rendre ki is maradt. Most viszont visszatér, ráadásul jóval nagyobb szerepet játszhat a történetben, mint korábban.

Egyes pletykák szerint ugyanis az új film a The Mighty Thor képregény cselekményét is feldolgozza. És ezt a pletykát erősítette meg egy mostanában adott interjújában Natalie Portman is. A színésznő amellett, hogy arról beszélt, mennyit edz, hogy ő is szuperhős formába kerüljön, konkrétan utalt a The Mighty Thor képregényekre is.

Ebben Jane Fosternél mellrákot diagnosztizálnak és meg is kezdik a kezelését, ami alapvetően jól halad. Ám egy nap Jane Foster birtokába kerül Thor kalapácsa, a Mjölnir, az ereje pedig belé száll. Ez elsőre nagyon jól hangzik, hiszen ezzel megkapja Thor hatalmát, csakhogy kiderül, hogy ezzel együtt a rák elleni kezelés hatását is megszűntette. Így Jane Fosternek döntenie kell: vagy szuperhős marad és segít az embereken, de akkor biztosan meghal, vagy felhagy a szuperhősködéssel.

Természetesen nem lehet biztosra venni, hogy végül valóban ez a történet elevenedik majd fel a Thor: Szerelem és mennydörgésben, de azért elég jó esély mutatkozik rá. És, hogy milyen filmre is számíthatunk majd? Erről korábban a rendező Taika Waititi beszélt egy interjúban, ahol úgy fogalmazott, olyan lesz, mintha megkérdeztek volna egy csapat kisgyereket, hogy mit szeretnének benne látni, ők pedig minden ötletre igent mondtak volna.