Tom Cruise állítólag azt mondta Emily Bluntnak, hogy "ne legyen már ilyen p***i", miközben A holnap határa című filmet forgatták.

A filmben Cruise a főszereplő William Cage őrnagyot alakítja, aki egy napot sem látott még harcban, amikor egy öngyilkos küldetésre küldik.

"Perceken belül megölik, de Cage megmagyarázhatatlan módon egy időhurokba kerül - arra kényszerítve, hogy újra és újra átélje ugyanazt a brutális harcot, újra és újra harcoljon és meghaljon... aztán minden kezdődik elölről" - olvasható a szinopszisban - "De minden egyes csatával Cage képessé válik arra, hogy egyre ügyesebben vegye fel a harcot az ellenfelekkel, Rita Vrataski (Blunt), a különleges erők harcosa oldalán."

Az epikus sci-fi még 2014-ben került a mozikba, és a Rotten Tomatoes kritikusai nagyon jó, 91 százalékot adtak neki. Azonban az Apple SmartLess podcastjének egy nemrég megjelent epizódjában Emily Blunt nyíltan beszélt a forgatáson tapasztalt nehézségeiről, és arról, hogy Tom Cruise hogyan mutatott némi "kemény szeretetet", hogy motiválja őt a jelenetek átvészelésében.

"Ezeket a hatalmas harci jelmezeket kellett viselnünk, amik szerintem nagyszerűek lettek volna, ha CGI-vel csináltuk volna őket, de mi tapintható módon akartuk csinálni" - mondta a színésznő - "Amikor az ember azt hallja, hogy tapintható, azt gondolja, hogy ez szépen és otthonosan hangzik; ezekben a ruhákban azonban nem volt semmi otthonos. Olyan 85 font (38 kg) volt és iszonyatosan nehéz... Amikor először felvettem, elkezdtem sírni, és [Tom] nem tudta, mit tegyen."

"Csak bámult rám, és azt mondta: 'Tudom, tudom', én meg: 'Tom, nem tudom, hogy fogom végigcsinálni ezt a forgatást', és csak sírni kezdtem. Azt mondtam: 'Kicsit pánikolok az egész forgatás miatt'. Ő csak bámult rám sokáig, nem tudtam, mit tegyek, majd azt mondta: 'Ugyan már, ne legyél már ilyen p***i, oké?"

A 39 éves színésznő nemrég elárulta, hogy nem vállal el egy adott projektet, ha három konkrét szót lát a forgatókönyvben: "A legrosszabb dolog, amikor kinyitsz egy forgatókönyvet, és azt olvasod, hogy 'erős női főszereplő. Ettől csak forgatom a szemem - máris kiestem. Unatkozom. Ezeket a szerepeket hihetetlenül sztoikusnak írják meg, egész idő alatt keményen viselkedsz, és kemény dolgokat mondasz."

akció | sci-fi

Az emberiséget soha nem látott veszély fenyegeti a távoli világűrből. Az elkeseredett és könyörtelen háborúban a tapasztalatlan Bill Cage-et (Tom Cruise) is utoléri a sors, és... több»